Aanmelden

Zoekt u een school voor uw kind(eren)? Wellicht is cbs De Kameleon een passende school voor uw kinderen.

Zodra uw kind vier jaar is, mag het naar de basisschool. Voor het vierde jaar mag uw kind tweemaal kennis komen maken. We nemen hierover ongeveer een maand voordat uw kind jarig is contact met u op.

Bij de aanmelding van uw kind(eren) ontvangt u bericht ter bevestiging. Belangrijk om te weten is:

• Dat we proberen de groepen niet groter te laten zijn dan 30 leerlingen. Tot nu toe was de gemiddelde groepsgrootte in de onderbouw 23 en in de bovenbouw 27 leerlingen.
  • Alle ouders/verzorgers van nieuwe leerlingen hebben een aanmeldingsgesprek. U ontvangt voor dit gesprek een uitnodiging. Doel van het gesprek is kennis te maken met de ouders/verzorgers.