Locaties

CBS De Kameleon kent twee locaties: De Kameleon Eikenlaan en De Kameleon Heenweg.

De Kameleon Eikenlaan bevindt zich in ‘s-Gravenzande aan de Eikenlaan. De school heeft van ieder schooljaar twee groepen, die veel met elkaar samenwerken. In het gebouw wordt intensief samengewerkt met Kinderopvang Okidoki die zorgt voor voorschoolse en naschoolse opvang en peuterspeelzaal. Samen zorgen zij voor de 3+ groep. In 2017 wordt het gebouw aangepast, waardoor een Integraal Kindcentrum kan ontstaan. Vanaf dat moment zal er ook hele dagopvang mogelijk zijn. Naast het onderwijsaanbod is er na schooltijd een steeds groter aanbod aan soorten dans, muziek en kunst en cultuur.

De Kameleon Heenweg bevindt zich aan de Boelhouwerstraat en heeft 4 kleine combinatiegroepen, de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8. De basisschool maakt onderdeel uit van de brede buurtschool De Kameleon Heenweg. In de brede buurtschool bevinden zich naast De Kameleon verschillende kernpartners: Kinderopvang OkidokiFun en Fit, Vitis Welzijn, Bibliotheek Westland. Door de samenwerking met de kernpartners en vele vrijwilligers is er naast het onderwijsaanbod ook een breed aanbod van andere activiteiten voor jong en oud.